Un nou vídeo “lamentable” que intenta atemptar novament contra la nostra organització. Més motius per VOTAR SAP-FEPOL!

Un nou vídeo difós aquesta mateixa tarda és una nova mostra més que per alguns, som el principal objectiu. El proper dilluns tinga-ho clar: SAP-FEPOL és l'opció!

Barcelona, 9 de març del 2019.-

Avui s’ha fet públic un vídeo (anònim) amb el qual es pretén atemptar, per enèsima vegada, contra la dignitat i el prestigi de la nostra organització sindical. Un vídeo amb el qual se’ns presenta com una autèntica màfia, aportant documents que ens vinculen encara amb la UGT de Catalunya, ens presenta de nou, com el sindicat de l’Administració.

A l’efecte, en aquest vídeo s’adjunta un document del BOE amb el qual es pretén acreditar que la FEPOL (Federació a la qual està federada la nostra organització) pertany, com diguem, a la UGT de Catalunya.

És per això que, des de la nostra organització sindical, hem de tornar a sortir a dir simplement la veritat.

Una veritat que podem demostrar simplement amb el mateix document que apareix en el vídeo. Perquè si llegim en primer lloc el final del paràgraf que està entre les fletxes, podrem veure que en relació als Estatuts de la FEPOL Se modifica la totalidad de los artículos, incluidos el Preámbulo, en referencia a la denominación que pasa de Federación de Profesionales de la Seguridad Pública de la UGT de Catalunya (…) a la reseñada en el encabezamiento de este anuncio”.

I quina és la denominació que consta en l’encapçalament? Doncs l’actual Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya. Per tant, novament hem de sortir a desmentir unes informacions que es publiquen de manera covard sense sigles, tot i que per la qualitat del vídeo, podem suposar quina organització ha estat l’autora.

A dos dies de les eleccions SAP-FEPOL torna a dir! Vists els atacs que estem rebent, la de vegades que hem de sortir a desmentir qüestions i vista la feina que s’ha acreditat és evident quina és la millor de les opcions de cares a l’11-M.

Per tant companyes i companys! Valoreu vosaltres mateixos. Decidiu si de cares als propers quatre anys, voleu una organització que perd el temps en fer un vídeo “força lamentable” o per contra, voleu una organització capaç de liderar una negociació per millorar les condicions laborals del cos de mossos d’esquadra.

Número de comunicat:
C-47/2019
Data: 
09/03/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend