SAP-FEPOL es querellarà penalment contra USPAC pel seu comunicat publicat un dia abans de les eleccions sindicals

Davant les greus acusacions d'USPAC, a menys de 24 hores de poder votar i en plena jornada de reflexió, la nostra organització sindical es querellarà penalment.

Barcelona, 10 de març del 2019.-

Avui, després que USPAC hagi fet públic, en plena jornada de reflexió, un comunicat on anuncia que delegats de la nostra organització han estat imputats per formar part d’una xarxa de corrupció, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) anuncia que properament presentarà una querella criminal.

Des de la nostra organització sindical, a poques hores d’iniciar-se les votacions,  volem desmentir de manera rotunda i absoluta, les afirmacions que USPAC ha fet públiques en aquest comunicat. Amb el comunicat publicat avui, la reina de la postveritat (USPAC) ha creuat una línia vermella i ho ha fet com sempre, per interessos purament particulars.

Per aquesta organització no l’importa el més mínim, el mal que pot fer a les persones, no l’importa el mal que pot fer-li a la institució del cos de mossos d’esquadra i només l’importa guanyar (a qualsevol preu) la representativitat que no ha pogut guanyar-se amb treball i amb propostes.

Històricament, la TRISINDICAL i USPAC han pretès desvirtuar tots els processos electorals i més, des que SAP-FEPOL ha resultat ser la força majoritària. Per contra de centrar els seus esforços en millorar les condicions laborals del cos, els han centrat en atacar amb falses acusacions a la nostra organització sindical.

Deixar entreveure en un comunicat que SAP-FEPOL és una organització criminal no es pot deixar passar i és per això que la nostra organització es querellarà penalment contra USPAC, amb l’ànim de poder defensar el seu prestigi i la seva dignitat com a organització.

Companyes i Companys! La nostra organització està tranquil·la i serena. Però, un cop passada la jornada electoral, defensarem contundentment la nostra honorabilitat. Esperem que demà el col·lectiu parli i un cop hagi parlat, iniciarem la querella per injúries i calumnies!

Per últim, fer un comunicat com el difós, amb la gravetat de les afirmacions que s’hi han fet, i a més haver-ho fet en plena jornada de reflexió, és  una clara mostra de com de diferents som els uns, dels altres. Des del SAP-FEPOL ho considerem d’una gravetat absoluta, més quan atempta directament contra l’article 29 del decret 135 d’eleccions sindicals.

Número de comunicat:
C-48/2019
Data: 
10/03/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend