Avui 11 de març el cos de mossos d’esquadra és cridat a les urnes

Avui els efectius del cos de mossos d'esquadra escollim quina de les diferents opcions, ens representarà els propers quatre anys.

Barcelona, 11 de març del 2019.-

Avui, el cos de mossos d’esquadra escull per als propers quatre anys, els seus representants al màxim òrgan de representació de la Policia de la Generalitat, el Consell de la Policia. Avui és un dia important per al futur col·lectiu del nostre cos.

És per això que des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem (com hem fet sempre) animar a tothom a participar en l’elecció d’aquells qui hauran de representar i defensar els vostres interessos a la propera legislatura.

Recordem a l’efecte, que l’hora de les votacions s’ha iniciat a les 06:00 hores d’aquest matí i finalitza a les 23:00 hores d’aquesta nit.

Per aquells efectius que teniu la Mesa Electoral Parcial en el vostre centre de treball teniu el temps imprescindible per exercir el vostre dret a vot, mentre que per aquells que no la tingueu i us hàgiu de desplaça, teniu com a màxim dues hores.

Companyes i Companys! El futur està a les vostres mans i des de la nostra organització volem agrair-vos la vostra participació.

Número de comunicat:
C-49/2019
Data: 
11/03/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend