Eleccions sindicals 2019: empat tècnic en el vot presencial i a l’espera de l’escrutini del vot per correu

Després del recompte del vot presencial hi ha un empat entre USPAC, TRISINDICAL i SAP-FEPOL. A partir de demà es començarà a escrutar el vot per correu manté preservat la Mesa Electoral Coordinadora

Barcelona, 12 de març del 2019.-

En les eleccions sindicals celebrades ahir, el que semblava que molts donaven per fet, no s’ha arribat a produir. Després de l’escrutini únicament del vot presencial, i a l’espera de tot el vot per correu, s’ha produït un empat tècnic entre USPAC, TRISINDICAL i SAP-FEPOL. Un empat que estem segurs, que alguns no s’esperaven que es produís, ja que preveien que les diferències amb el vot presencial serien molt més elevades que les que s’han arribat a produir.

A l’efecte i després del recompte del vot presencial, hores d’ara USPAC ha obtingut 2191 vots, la TRISINDICAL ha obtingut 2087 vots i SAP-FEPOL un total de 2054 vots. Per altra banda SEGCAT, pot entrar a l’escenari sindical amb un total de 517 vots, i ja molt per darrera CSIF es quedaria amb 243 vots, CCOO amb 143 i finalment UME amb 107 vots.

Això fa que hores d’ara, com diguem, hi hagi empat entre USPAC, TRISINDICAL i SAP-FEPOL. Per tant cal esperar a que demà es comenci a escrutar el vot per correu que preserva la Mesa Electoral Coordinadora.

Amb aquest empat tècnic i amb els resultats provisionals queda oberta qualsevol possibilitat i per tant cal esperar fins divendres a la tarda, moment que quedarà escrutat el 100% del vot emès en aquestes eleccions sindicals.

Des del SAP-FEPOL i ja abans dels resultats finals, volem agrair en primer lloc a tota la nostra afiliació (i no afiliació) que ens ha mostrat la seva confiança en aquest procés electoral. Un procés en el qual la nostra organització ha estat objectiu principal a batre, havent rebut atacs fins i tot, en plena jornada de reflexió.

Alhora volem agrair l’esforç que les interventores i els interventors de SAP-FEPOL han realitzat durant la jornada d’ahir. De manera sincera volem agrair-vos la vostra implicació

Dit això, demà es començarà a realitzar l’escrutini de tot el vot per correu, el qual finalitzarà com hem dit, el proper divendres 15 de març. Serà un cop escrutat tot el vot que els resultats passaran a ser definitius i determinaran l’escenari sindical per als propers quatre anys.

Per tant, malgrat l’empat tècnic que en vot presencial s’ha produït i malgrat queda pendent per escrutar tot el vot per correu, SAP-FEPOL es vol mostrar cautelós. Serà quan s’hagi fet el recompte definitiu, de totes les persones que heu volgut expressar la vostra opinió a les urnes, quan la nostra organització sindical farà una valoració definitiva. Fins llavors GRÀCIES ALS i  A LES QUE HEU CONFIAT EN NOSALTRES!

Número de comunicat:
C-50/2019
Data: 
12/03/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend