Informació important sobre el pagament de les eleccions

Després que SAP-FEPOL reclamés per escrit quines seran les compensacions previstes per a les properes eleccions generals, la SGRH ja ens ha donat resposta

Barcelona, 16 d’abril del 2019

A causa del profund malestar d’aquells companys i companyes que estàveu convocats al dispositiu planificat a les passades eleccions, on cada agent va rebre una retribució no superior als 30€, SAP-FEPOL va remetre el passat 18 de març un escrit (número d’entrada 158) on es va sol·licitar a la Sub-directora de Recursos Humans que aquest cop la informació que arribés als agents fos clara, tot informant de l‘import exacte de les retribucions per efectuar aquest servei.

Com tots i totes sabeu, s’apropa un calendari electoral molt mogut, així que vam sol·licitar que tothom conegués els detalls del pagament un cop fos planificat, donat que, com ja sabeu, la partida pressupostària varia ostensiblement en funció del pagador.

Doncs bé! Avui 16 d’abril la Sub-direcció ha informat a través d’una nota informativa dels següents conceptes:

  • Per les eleccions vinents, previstes el 28 d’abril, l’import corresponent serà de 152’21€, quantitat a la qual li serà d’aplicació una retenció del 2% en concepte d’IRPF.

 

  • Aquesta gratificació correspondrà als efectius que participin directament en el dispositiu URNA 2019, amb independència de si ja tenien planificat treball o se’ls ha modificat la planificació per tal de convocar-los al treball en aquesta jornada.

La manca d’informació és una manera més de desgastar el col·lectiu, així que celebrem la resposta clara i concisa al nostre escrit i seguirem apostant per una comunicació transversal i transparent.

ENLLAÇ A L’ESCRIT EN PDF: clica aquí

Número de comunicat:
C-61/2019
Data: 
16/04/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend