El proper 14 de maig tu decideixes: o seguim lluitant o ens conformem!

El proper 14-M toca tornar a sortir al carrer. El Govern ens continua ignorant i per tant, cal continuar alçant la veu. Tu decidiràs! O seguim lluitant o ens acabem conformant

Barcelona, 8 de maig del 2019.-

El proper 14 de maig a les 17:30 hores, el cos de mossos d’esquadra decidirà! O segueix amb les mobilitzacions o ens conformem amb el que tenim! La situació és límit i vosaltres tindreu la darrera paraula. No valen excuses! Ara no!

El nostre col·lectiu està contínuament en el focus i sota pressió mediàtica com a conseqüència de la seva instrumentalització política. A més, la manca d’efectius que venim denunciant des del 2016 carrega sobre les esquenes del col·lectiu les seves conseqüències. I a tota aquesta situació li afegim que, a més d’esperar que es compleixi l’acord del 2008, el greuge comparatiu amb altres cossos de la Generalitat és cada vegada més gran.

I és que el cos de Bombers de la Generalitat té sobre la taula la possibilitat de signar un acord que, un cop signat, incrementarà les diferències (tal i com podeu veure a la taula) respecte el cos de mossos d’esquadra.

Per què? Perquè si a dia d’avui un bomber treballa 1790 hores i cobra 3.445,98 euros més que un mosso (ambdós C-14), l’any 2022 cobrarà 3505,74 euros més per una jornada anual de 40 hores menys (1640 un bomber, per 1680 un mosso).

El Govern de la Generalitat continua negociant amb tots els col·lectius en conflicte menys amb els representants de la segona institució millor valorada de Catalunya. És per això que el proper dia 14 cal alçar la veu de nou! Des del SAP-FEPOL no tolerarem que els mossos siguem menys que altres col·lectius! No som més! Però tampoc permetrem ser menys.

3.505,74 euros! Aquesta és la diferència entre els uns i els altres! Aquesta és la diferència que la Generalitat permet entre treballadors i treballadores de la seguretat! I aquest nou acord amb bombers contradiu allò que el Secretari General d’Economia ens va dir a la reunió d’11 de desembre. La Generalitat sí permet el greuge comparatiu entre col·lectius i a més de permetre’ls, els incrementa arribant a acords amb uns, i ignorant als altres.

Companyes i Companys! La nostra organització sindical no permetrà que s’ignori al col·lectiu. És per això que el proper 14 de maig, a les 17:30 hores hem de tornar a sortir al carrer. El proper 14 de maig tots i totes davant l’ABP de l’Eixample alçarem la veu i enviarem un missatge als nostres “responsables” polítics clar i contundent! Seguirem lluitant fins que es faci justícia amb el cos de mossos d’esquadra.

Data: 
08/05/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend