Reunió Regional RP Camp de Tarragona de 8 de maig del 2019

Resum de les qüestions tractades a la reunió entre Caps Regionals, Administració i organitzacions sindicals celebrada ahir 8 de maig.

Tarragona, 9 de maig del 2019.-

En data del 8 de maig ha tingut lloc la darrera reunió entre els Caps de la Regió Policial del Camp de Tarragona, els responsables de l’Administració i les organitzacions sindicals.  A continuació us fem un resum dels punts portats pel Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL).

  • Nous sistemes de videovigilància de les comissaries.

L’Administració ens informa que avui mateix s’està procedint a fer la primera prospecció a l’ABP de Reus (primera de les comissaries de la regió) que tindrà aquests nous sistemes, amb els quals es pretén donar molta més seguretat perimetral.

  • Climatització a la CD de Salou.

Se’ns comunica que els problemes denunciats per la nostra organització sindical ja estan solucionats, ja que els tècnics han instal·lat un nou aparell de refrigeració.

  • Deficiències en la formació i reciclatge dels efectius de les OAC.

Després de la nostra denúncia, el Cap de la Regió ha donat les ordres oportunes per revertir aquesta situació i assegurar tant el reciclatge, com la formació de tot aquell efectiu que faci OAC. Així mateix s’ha adoptat el compromís de crear un grup de reforç que permeti donar solució a possibles deficiències.

  • Dispositiu TOGA.

Per ordre de Prefectura, i com a conseqüència de la greu estadística de morts en carretera, s’ha decidit no incloure als efectius de trànsit a la roda del dispositiu TOGA. No obstant sí s’han incorporat a aquesta roda els efectius de l’Oficina de Suport de la SRC.

Així mateix, el Cap de la Regió ens informa que a partir del proper dia 15, el servei TOGA deixarà de fer-se durant el torn de matí de dies laborables. Davant d’aquests canvis s’ha elevat la consulta per tal que, també es pugui deixar de fer aquest dispositiu durant els dies festius que els jutjats estiguin oberts per torn de guàrdia.

  • Nova sala conjunta de comandament i nous permisos.

La Cap del servei d’Administració ens informa que s’ha demanat un estudi de riscos laborals per la creació d’una nova sala conjunta de comandament.

Així mateix ens informa que encara resten a l’espera de rebre els criteris d’aplicació dels nous permisos de paternitat i lactància. Des del SAP-FEPOL elevarem aquesta qüestió a la SGRH.

Aquestes han estat les qüestions que han estat tractades en aquesta reunió! En cas que necessiteu ampliar la informació us podeu posar en contacte amb els nostres delegats i delegades.

Número de comunicat:
C-69/2019
Data: 
09/05/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend