Assemblees Territorials per al 2n Comitè Federal Extraordinari de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL)

En compliment dels Estatuts de la nostra organització sindical fem públiques les assemblees on s'escolliran les delegades i delegats del Comitè Extraordinari de la FEPOL previst per al proper 14 de juny del 2019

Barcelona, 21 de  maig del 2019.-

El proper 14 de juny del 2019 es realitzarà el 2n Comitè Federal Extraordinari de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) a la qual, el Sindicat Autònom de Policia hi està adherit íntegrament.

En compliment dels articles 13 i 14 dels nostres Estatuts cal escollir les persones delegades que representaran al SAP en aquest Comitè.

Per aquest motiu la Comissió Executiva Nacional del SAP informa a totes les persones afiliades, de les dates, les hores i el lloc de les assemblees de totes les Seccions sindicals territorials, on s’escolliran, mitjançant sufragi lliure, directe i secret, als membres que han de representar al SAP en el Comitè Federal de FEPOL.

Des de la nostra organització sindical animem a tota l’afiliació, a participar en les assemblees i d’aquesta forma consolidar els fonaments de les seccions sindicals territorials. En la taula que us adjuntem relacionem totes les dates, lloc i hores de les assemblees.

La participació directa en l’elecció dels delegats i de les delegades que representaran a la nostra organització sindical en el Comitè Extraordinari de la FEPOL és un dret que tenen totes les persones afiliades. Per tant, exercir-la és també la vostra responsabilitat. No deixis d’exercir-la.

Data: 
21/05/2019


Send this to a friend