El cos de mossos d’esquadra ha de tirar endavant, orientant la seva organització al servei de la base

Barcelona, 12 de juny del 2019.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) en declaracions al programa La Linterna de la Cadena COPE i després del nomenament del nou Comissari en Cap Eduard Sallent, ha reclamat que el cos de mossos d’esquadra mereix l’estabilitat necessària que ens permeti desenvolupar les nostres funcions tal i com ja hem demostrat que sabem fer-les.

La portaveu de la nostra organització sindical Imma Viudes ha reclamat aquesta estabilitat després que en poc temps i amb el nomenament del nou Comissari en Cap hauran estat quatre els Caps que, juntament amb el Major Trapero, han dirigit operativament el cos de mossos d’esquadra.

Més enllà de qüestionar les causes del canvi al capdavant del cos, Imma Viudes ha emfatitzat les intencions manifestades pel Comissari Sallent de deixar el cos de mossos d’esquadra fora de qualsevol debat polític. És per això que la portaveu de SAP-FEPOL ha evitat ubicar el relleu del Cap del cos darrera de cap presumpta maniobra política que intenti assegurar el seu control. La nostra organització no entrarà a avaluar judicis de valor d’aquest tipus, preferint situar-lo en la solvència i la professionalitat de la persona escollida com a Comissari en Cap.

A l’efecte, Viudes ha deixat clar que cal tirar endavant, alhora que ha compartit les intencions del nou Comissari en Cap d’orientar l’organització del cos al servei de la base. Una base que porta aguantant unes deficiències estructurals enormes, àmpliament denunciades per la nostra organització sindical.

 

Data: 
12/06/2019


Send this to a friend