El Parlament de Catalunya aprova la creació d’un Grup de Treball per equiparar mossos a la resta de cossos especials de la Generalitat

La creació d'aquest Grup de Treball possibilitarà portar l'equiparaació retributiva del cos de mossos d'esquadra a les de la resta de cossos especials de la Generalitat.

Barcelona, 3 de juliol del 2019.-

En la Comissió d’Interior celebrada avui al Parlament de Catalunya es presentava i es debatia la proposta de resolució sobre la creació d’un grup de treball per estudiar l’equiparació retributiva entre el cos de mossos d’esquadra i la resta de cossos especials de la Generalitat.

Una proposta de resolució que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) juntament amb SEIME, SICME i el moviment mosS.O.S ha insistit i treballat per tal que sigui presentada i aprovada.

La intenció d’aquesta proposta sempre ha estat la de traslladar i treballar en el Parlament, juntament amb tots els grups parlamentaris, la necessitat d’equiparar les retribucions del cos de mossos d’esquadra amb la resta de cossos especials de la Generalitat (com és per exemple el de bombers).

Doncs bé! Un cop presentada la proposta de resolució i malgrat hi havia esmenes presentades per part dels grups del govern, finalment s’ha aconseguit aprovar per unanimitat.

Per tant, el Parlament de Catalunya convocarà a tots els grups parlamentaris i a totes les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d’esquadra en dit Grup de Treball, en el qual SAP-FEPOL treballarà i defensarà la necessitat que ens equiparin les retribucions a la resta de cossos especials.

Des de la nostra organització sindical som conscients que la creació d’aquest Grup de Treball no és definitiu per assolir l’equiparació retributiva que des de l’any 2008 estem esperant. No obstant ho considerem un pas important per defensar que un mosso o una mossa d’esquadra no pot ser més, però tampoc menys que ningú.

Des del SAP-FEPOL continuarem treballant conjuntament amb el moviment mosS.O.S (ara APME) i amb aquells amb qui encara estem en Unitat d’Acció per assolir allò que ambdues parts considerem que és de justícia. Seguim per una equiparació salarial real i per tots aquells punts que en un inici vam consensuar!

Número de comunicat:
C-91/2019
Data: 
03/07/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend