Assemblees Territorials per al 2n Congrés Federal Extraordinari de la FEPOL i el 2n Comitè Ordinari de SAP-FEPOL

Convocatòria de les assemblees territorials per escollir els delegats i les delegades del Congrés Extraordinari de la FEPOL i el Comitè Ordinari del SAP

Barcelona, 4 de juliol 2019.-

El passat 14 de juny, durant el 2n Comitè Extraordinari Federal de FEPOL es va decidir en votació l’hora, la data i el lloc del 2n. Congrés Federal Extraordinari de FEPOL, que es durà a terme durant el dia 13 de setembre de 2019 a la localitat de Barcelona.

També per decisió de la CEN de SAP-FEPOL, tal i com preveu els estatuts, s’ha decidit fer el 2n Comitè Ordinari de SAP-FEPOL, el 13 de setembre, una vegada finalitzat el 2n. Congrés Extraordinari de la FEPOL.

Tal i com preveu els estatuts del SAP-FEPOL, s’han d’escollir les persones delegades que el representaran. La elecció de les persones delegades es farà tal i com preveu l’art. 34, de participació a la FEPOL, així com també l’art. 26a) sobre l’elecció dels delegats al Congrés/Comitè propi.

Per aquest motiu la Comissió Executiva Nacional del SAP-FEPOL informa a tots els afiliats i afiliades, les dates, les hores i el lloc de les assemblees de totes les seccions sindicals territorials, on s’escolliran als membres que han de representar SAP-FEPOL en el 2n. Congrés Federal Extraordinari de FEPOL, i els delegats que representaran a les diferents seccions sindicals en el 2n Comitè Ordinari de SAP-FEPOL, mitjançant sufragi lliure, directe i secret .

Us animem a participar en les assemblees i d’aquesta forma consolidar els fonaments de les seccions sindicals territorials. En la taula que us adjuntem relacionem totes les dates, lloc i hores de les assemblees.

Número de comunicat:
C-94/2019
Data: 
04/07/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend