Agraïment a tots els membres del cos de mossos d’esquadra que van participar en l’extinció de La Ribera de l’Ebre

La Secció Sindical del SAP-FEPOL a Les Terres de l'Ebre agraeix l'esforç i el sacrifici de tots aquells efectius que heu participat en l'extinció de l'incendi que ha cremat 6.000 ha de boscos del nostre territori

Amposta, 10 de juliol del 2019.-

Una vegada s’ha extingit l’incendi que va cremar més de 6.000ha que va calcinar bona part de la comarca de la Ribera d’Ebre, és el moment d’agrair a tots els integrants del cossos d’emergències que van participar en les tasques d’extinció d’aquest, primer i esperem que últim, incendi que aquest estiu ha afectat a Catalunya.

Des de la Secció Sindical de les Terres de l’Ebre del SAP-FEPOL volem agrair la participació entrega i sacrifici de tots els efectius del CME que heu participat, d’una manera o una altra, en l’extinció d’aquest incendi. I en especial volem fer-ho a tots aquells que teniu el vostre destí a la nostra regió policial, ja que a més d’afectats heu donat, una vegada més el millor de tots ells.

Un cop més, malgrat les condicions de manca d’efectius, de manca de vehicles 4×4 adaptats per poder fer les tasques que ens encomanaven el bombers, malgrat tot això vàreu tornar a demostrar la vostra professionalitat i la vostra vocació de servei envers a la ciutadania que servim.

Ara també és moment de fer balanç, d’intentar millorar tot allò que no va funcionar correctament, d’intentar millorar, amb tot el que puguem les condicions i l’organització que va tenir aquest incendi i de tornar a demanar a l’Administració un vehicles condicionats correctament per al territori que treballem, etc.

Des del SAP-FEPOL treballarem per a què totes les queixes i suggeriments que ens heu fet arribar els qui heu participat en aquest incendi siguin escoltades i resoltes per part de l’administració.

Dit això reiterem el nostre més sincer agraïment per l’esforç, el sacrifici i la voluntat de tots els agents del cos de mossos d’esquadra que heu tornat a demostra que malgrat tot, som servidors públics de primer nivell.

Moltíssimes gràcies.

Número de comunicat:
C-95/2019
Data: 
10/07/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend