USPAC es fa seva una sentència guanyada pels serveis jurídics particulars d’un company, a qui ni tant sols va defensar

El 26 d'abril USPAC difonia un comunicat publicant que els seus serveis jurídics havien guanyat el cas a un company a qui mai han defensat i que ni tan sols mai ha estat afiliat a aquesta organització.

Barcelona, 31 de juliol del 2019.-

La “Unió Sindical” de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) no deixarà mai de sorprendre al col·lectiu i quan hom creu que ho ha vist tot, sempre surt alguna cosa més.

I és que en data de 26 d’abril del 2019, USPAC publicava un comunicat, amb què revelava que els seus serveis jurídics havien guanyat una sentència segons la qual, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya condemnava al Departament d’Interior a repetir la prova de conducció a un company que havia estat declarat no apte, en el concurs oposició de trànsit.

Més concretament el comunicat d’USPAC proferia que “El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat el recurs d’apel·lació interposat pels serveis jurídics d’USPAC en relació a una prova de conducció d’un company que optava al concurs oposició per l’especialitat de trànsit de 2014”.

Doncs bé! Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) hem de dir ras i curt que USPAC ha mentit al col·lectiu. I ha mentit perquè USPAC mai ha assistit al company afectat. Company per cert, afiliat a la nostra organització i a qui li han estat abonades les despeses de tot el procediment. Per tant, la sentència amb la qual USPAC va fer bandera difonent-la amb el comunicat en qüestió, no l’han guanyada els seus serveis jurídics.

I tot això per què? Ho desconeixem! Desconeixem perquè USPAC s’ha apropiat d’una sentència que, si bé és cert que beneficia els interessos col·lectius, no ha estat ni defensada, ni molt menys guanyada pels seus serveis jurídics. Desconeixem perquè USPAC s’ha apropiat d’una sentència en la defensa dels interessos d’un company que a més, mai ha estat afiliat a aquesta organització. I desconeixem perquè s’ha atrevit a fer-la pública, sense ni tan sols haver-li demanat permís.

La nostra organització sindical, amb el permís del company afectat, el qual ens ha mostrat la seva sorpresa per tal i com han succeït els fets que us expliquem, evidentment té a mà la documentació que acredita que els extrems manifestats per USPAC en el seu comunicat són rotundament falsos.

Podem afirmar per tant, que SLR no va ser assistit en cap cas pels serveis jurídics d’USPAC, sinó que va ser la Lletrada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de de Tarragona amb número 1526 qui el va defensar i qui va guanyar el cas davant del TSJC.

Per tant, vista la farsa que rodeja a aquest assumpte, USPAC en primer lloc hauria de demanar disculpes al company afectat, així com també al propi col·lectiu. Alhora hauria de despenjar el comunicat de la seva pàgina web (que a dia d’avui encara continua penjat) i fer-ne un de nou, donant al col·lectiu les respectives explicacions.

Companyes i Companys! Valoreu vosaltres mateixos. Però aquells que curiosament sempre ens han acusat, ara resulta que són els autèntics venedors de fum que fins i tot s’atreveixen a apropiar-se d’una sentència, que ni han assolit i ni tan sols han defensat.

Data: 
31/07/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend