USPAC menteix clarament al col·lectiu i no dubta en tractar-lo d’ignorant

Lluny de retractar-se de la seva actuació, USPAC ha emès un comunicat amb el qual intenta tractar d'ignorant al col·lectiu. SAP-FEPOL fa pública la mostra que des d'un inici USPAC ha estat mentint sobre aquesta qüestió, cosa que considerem d'extrema gravetat

Barcelona, 2 d’agost del 2019.-

El passat dimecres, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) feia públic un comunicat amb el qual afirmava que la “Unió Sindical” de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) s’havia fet seva, la sentència guanyada per l’advocada particular d’un company, a qui ni tant sols va defensar.

En aquest mateix comunicat i vistes les proves a les quals SAP-FEPOL havia tingut accés, reclamàvem d’USPAC que desmentís el seu comunicat de 26 d’abril, el despengés de la seva pàgina web i en fes un de nou, explicant tota la veritat.

Però lluny de retractar-se, USPAC (a més d’aprofitar per tornar a mentir sobre altres qüestions no relacionades amb el tema que ens ocupa) ha emès un comunicat en resposta al nostre, reafirmant-se en les manifestacions fetes el 26 d’abril i deixant a títol de prova en forma de fotografia “un extracte del recurs d’apel·lació” presumptament fet pels seus serveis jurídics. Una fotografia que, en tant que es veu la pantalla d’un ordinador però no s’aporta cap tipus de document, no demostra res.

És per això que des del SAP-FEPOL volem fer públic el document que el propi company ha hagut demanar a la lletrada que el va assistir i amb el qual s’acredita que USPAC, a més de mentir al col·lectiu, pretén tractar-lo d’ignorant.

En aquest document, la lletrada amb número de col·legiada 1526 CERTIFICA que SLR va contractar els serveis del seu despatx a fi de recórrer davant dels tribunals de lo contenciós administratiu la Resolució de la Comissió de Valoració de la Direcció General de la Policia. Així mateix, la lletrada CERTIFICA haver interposat el Recurs Ordinari d’Apel·lació en el propi Tribunal Suprem.

Per tant, amb aquest document que fem públic demostrem que USPAC (a més de mentir al col·lectiu) lidera una política de façana, emprant tracamanyes que disten molt de l’ètica professional. SAP-FEPOL sempre ho ha dit. USPAC lidera la política de la postveritat i juga amb el desconeixem del propi col·lectiu.

Anant directament a les fons es com s’aconsegueix demostrar la veritat i desmuntar el discurs fraudulent d’una organització que, lluny de reconèixer els errors, pretén tractar d’ignorant a un col·lectiu que d’ignorant no en té res. Seguim!

Número de comunicat:
C-110/2019
Data: 
02/08/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend