Continua la manca de respecte del Govern vers els policies

Després de no haver estat convidats a la reunió sobre el Pla estratègic Barcelona Ciutat Segura, des de la nostra organització lamentem que el Govern ens hagi tornat a igonrar

5

Ahir, 4 de setembre de 2019, el Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Miquel Buch, va tornar a donar una mostra de la seva manca de respecte vers el Cos de Mossos d’Esquadra en convocar “la primera reunió del Pla estratègic Barcelona Ciutat segura”, i no invitar a la mateixa als representants sindicals, ni del CME ni de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Entre tants i tants convidats a la reunió, no podia vostè, Sr. Conseller:

  • Aprofitar i convidar als qui estem al peu del canó amb els agents i coneixem de primeríssima mà tot el que està passant?
  • Té por que li diguem a tots els assistents la realitat, pura i dura, de la manca de personal i de mitjans materials?
  • Encara no es conscient del que passa a Barcelona? I a la resta del territori???

Ja ens té acostumats el Conseller d’Interior a fer els seu “paripés” mediàtics per després no fer absolutament res.

Des de SAP-FEPOL ja li hem dit al Conseller d’Interior (i a la resta de polítics de l’arc parlamentari català), escrit darrera escrit, i continuarem i no ens cansarem, que la solució que necessitem de manera IMMEDIATA I URGENT, és l’aprovació d’una bossa lineal d’hores extraordinàries per cobrir, ja no els serveis extraordinaris, que també, sinó els serveis ordinaris.

Això sí! A un preu de l’hora superior a l’actual, que recordem està per sota del preu de l’hora ordinària i que és vergonyós.

Algú s’imagina a l’empresa privada més gran de Catalunya (com podria ser la SEAT) treballant amb una plantilla de 16000, quan haurien de ser més de 20000. La resposta rotunda és: NO. perquè és evident que la producció no seria la mateixa i les pèrdues s’incrementarien. Doncs això mateix està passant amb la Seguretat, la manca d’efectius i de mitjans materials està provocant una menor producció, que no és res més, que l’increment de delinqüència per manca de prevenció.

Número de comunicat:
C-120/2019
Data: 
05/09/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend