Dies per canvi de destinació

Des de la nostra organització sindical fem un recordatori de la normativa en relació als dies de permís als quals tenim dret per canvis de destinació

Barcelona, 16 de setembre del 2019.-

Després del concurs general i les disfuncions que sorgeixen respecte la interpretació dels dies que pertoquen per canvi de destinació, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem recordar-vos què diu la normativa:

  1. El dia de cessament és l’últim dia que depens de la destinació antiga i et poden fer treballar (torn de matí, tarda o nit).
  2. Incorporació a la nova destinació a l’endemà del cessament si el canvi és dins de la mateixa localitat[1]. Per exemple, si la data de cessament és avui, demà ja puc treballar a la nova destinació.
  3. Incorporació a la nova destinació al 3r dia del cessament si és diferent localitat dins la mateixa regió policial. Per exemple, si avui dilluns és el cessament, la incorporació és el dijous (dos dies de descans i al tercer ja pots treballar, en funció de l’escamot assignat).
  4. Incorporació a la nova destinació al 5è dia del cessament si és diferent regió policial. Per exemple, si avui dilluns és el cessament, la incorporació és el dissabte (quatre dies de descans i al cinquè ja pots treballar, en funció de l’escamot assignat).

També hem de tenir en compte que l’endemà del cessament tenim assignat un nou quadrant en el nou destí i, que per tant les hores planificades han de computar com a treballades tot i que estiguem gaudint dels dies per canvi de localitat o regió. No poden desplanificar per augmentar la bossa de romanent.

Sempre s’han de respectar les garanties del Decret 146/1996 de jornada i horaris del CME: 12 hores de descans entre finalització i inici de serveis, després de 7 jornades de treball 2 de descans, 4 dies de festa en cap de setmana al mes, etc.

[1]Es consideren la mateixa localitat els següents municipis: Barcelona amb l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Adrià del Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Girona i Salt. El Vendrell i Sta. Oliva

 

Data: 
16/09/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend