Toni Castejón (portaveu de la FEPOL): Per un dispositiu especial com el Minerva s’ha de compensar al col·lectiu

Barcelona, 1 d’octubre del 2019.-

Després que ahir se’ns comuniqués a les organitzacions sindicals el nou pla operatiu del dispositiu MINERVA, el Sindicat Autònom de Policia (SAP) i la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) han reclamat un  sistema de compensació per l’exigència que es reclama al col·lectiu.

En aquest sentit, en declaracions del portaveu de la FEPOL a el programa “Els Matins de TV3“, el portaveu de la FEPOL Toni Castejón ha denunciat la manca de compensació que tindran els membres del cos de mossos d’esquadra per aquest nou dispositiu que s’ha iniciat avui mateix i que especialment, atempta contra la conciliació de la vida familiar amb la laboral dels efectius destinats a les ARRO (les grans sacrificades).

En aquest sentit, Castejón ha remarcat que amb aquesta nova exigència el cos de mossos d’esquadra ha de ser compensat. Un cos que ha demostrat sobradament la seva professionalitat amb una manca d’efectius alarmant i que ve patint una excessiva càrrega de treball. No fer-ho, a més de no ser just, incrementarà el sentiment de descontent que a dia d’avui impera dins del nostre col·lectiu.

Data: 
01/10/2019


Send this to a friend