L’Administració i la Prefectura anul·len el 4 x 2 previst per a les ARRO en l’Operatiu Minerva

Després de les accions iniciades per la nostra organització sindical, l'Administració i la Prefectura fan marxa enrera i anul·len l'horari 4x2 previst per a les ARRO a partir del proper 7 d'octubre

Barcelona, 2 d’octubre del 2019.-

Des que el passat 30 de setembre se’ns comuniqués a les organitzacions sindicals les modificacions que la Resolució del Director General Andreu Joan Martínez contemplava per als membres del cos de mossos d’esquadra, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha estat contundent en la defensa dels interessos del col·lectiu.

Una defensa provocada per la idea que a dia d’avui sobrevola especialment a les Àrees Regionals de Recursos Operatius (ARRO), efectius de les quals han manifestat la seva intenció de “clavar-la”.

Doncs bé! Després d’aquests dos dies, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) pot anunciar que tant l’Administració, com la Prefectura han retirat la previsió d’aplicar el 4 x 2 a partir del proper dia 7 d’octubre a les ARRO.

Un pas que des de la nostra organització sindical valorem molt positivament, però que esperem sigui el primer per assolir les demandes que en l’escrit presentat ahir al nou Director General.

Número de comunicat:
C-136/2019
Data: 
02/10/2019


Send this to a friend