Toni Castejón (portaveu de la FEPOL): El cos no ha fet res que faci pensar ningú que no estem actuant com toca

Barcelona, 7 d’octubre del 2019.-

El passat dissabte, en una entrevista concedida al programa “El Suplement de Catalunya Ràdio“, el portaveu de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) Toni Castejón, després de manifestar que a dia d’avui el cos de mossos d’esquadra viu en una “calma tensa“, ha afirmat no obstant que la Policia de la Generalitat “està preparada esperant els esdeveniments dels propers dies”.

Des de la FEPOL (Federació a la qual està integrada la nostra organització) s’ha aprofitat la intervenció en el programa per transmetre un missatge de tranquil·litat, tot remarcant la necessitat que qualsevol manifestació eviti tot acte de violència. A l’efecte, Toni Castejón ha recordat que les Unitats d’Ordre Públic actuen en tot moment en compliment d’ordres rebudes. “Fins i tot quan baixen de les furgonetes ho fan complint ordres” ha manifestat el portaveu de la FEPOL. Així mateix i aprofitant la seva intervenció, Castejón ha tornat a denunciar (tal i com ve fent la nostra organització sindicals des del 2016) la manca d’efectius que pateix el cos de mossos d’esquadra que ens té #sotamínims i de la qual no se n’escapen les unitats d’ordre públic.

Per altra banda, Castejón ha lamentat la decepció que a dia d’avui tenim amb tots els actors polítics en general, els quals no dubten en utilitzar de manera sistemàtica el cos de mossos d’esquadra. Malgrat les organitzacions sindicals sempre hem reclamat que ens deixin al marge de tot debat polític és decebedor veure com constantment estem en el focus mediàtic. A l’efecte el portaveu de la FEPOL ha recordat que  “El cos no ha fet res per a què ningú pugui pensar o discutir que no estem actuant com toca“. Així mateix, Castejón ha posat èmfasi en el fet que “el cos de mossos d’esquadra es tant bo com qualsevol altre” cos policial del nostre entorn.

 

 

Data: 
07/10/2019


Send this to a friend