SAP-FEPOL amb La lucha de Abril!

La nostra organització es suma i col·labora amb la lluita de l'Abril. I tu? Suma't a la lluita!

Barcelona, 9 d’octubre del 2019.-

L’Abril és una nena de 3 anys, filla d’un company del cos, diagnosticada d’una malaltia ultra rara neuromuscular i degenerativa anomenada SPG52 (Parapèsia Espàstica 52). És una de les quatre persones al món, diagnosticades amb aquesta malaltia, que lluita diàriament per combatre-la. Des que li fos diagnosticada, la seva família treballa per aconseguir que l’SPG52 sigui investigada per poder així, donar-li una millor qualitat de vida a l’Abril.

Una de les iniciatives que la família ha tirat endavant per aconseguir fons són les polseres solidàries. Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ens volem sumar a aquesta iniciativa aportant el nostre granet i per tant, totes les persones membres del cos que vulguin  es poden posar en contacte amb els nostres delegats i les nostres delegades per col·laborar, amb 2 euros, en les polseres solidàries @laluchadeabril #rareisnotinvisible.

Així mateix, la família ha obert un compte a teaming (https://www.teaming.net/laluchadeabril) on es poden fer les aportacions econòmiques que considereu, així com també fer pública la seva lluita a la pàgina web http://www.laluchadeabril.org/

No et quedis fora! Suma’t a la lluita

 

Data: 
09/10/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend