El cos de mossos està donant la cara com mai!

Barcelona, 16 d’octubre del 2019.-

Els mossos d’esquadra estan donant la cara com mai!“. Així de clar i contundent s’ha mostrat Toni Castejón, portaveu de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) a la qual està integrada la nostra organització sindical. En declaracions als mitjans de comunicació, el portaveu de la Federació ha lloat les intervencions i l’esforç que els membres del cos estan realitzant durant tots aquests dies per mantenir l’ordre públic.

Els efectius policials estan aguantant horaris de quinze, divuit i fins i tot vint hores seguides“. Llargues jornades de treball en les quals venen aguantant (tal i com SAP-FEPOL ha denunciat en el comunicat fet avui mateix) una violència extrema. Des de la FEPOL s’ha mostrat fermesa al considerar que, davant dels atacs que ha rebut la Policia de la Generalitat, ningú pot recolzar.

En relació a algunes imatges que s’han vist, Castejón ha justificat les actuacions policials davant les agressions que, de manera constant, han patit els membres del cos de mossos d’esquadra. “No som nosaltres els qui provoquem moments de caos. Nosaltres no anem a què ens tirin coses. Són els violents els qui ens llencen absolutament de tot”.

Data: 
16/10/2019


Send this to a friend