SAP i FEPOL presents en tots els mitjans de comunicació per fer visible quina és la situació

Barcelona, 18 d’octubre de 2019.-

Que el cos de mossos d’esquadra passa per una situació d’extrema dificultat no se li escapa a ningú. Que ara més que mai cal una defensa ferma de la Policia de la Generalitat és imprescindible. I que cal denunciar allà on sigui, les condicions i la manca de mesures de seguretat amb les quals, els efectius policials esteu fent front a aquesta greu situació, és una obligació per a totes les organitzacions sindicals.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP) i des de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL), de manera conjunta, en defensa dels interessos del col·lectiu i amb la intenció de fer visible quina és la situació, estem denunciant de manera constant i en tots els mitjans de comunicació, la violència emprada contra el cos de mossos d’esquadra, la manca de material amb la qual n’estem fent front i el sobreesforç que esteu desenvolupant de manera constant, per restablir (des del primer moment que es trenca) l’ordre públic i la normal convivència ciutadana.

Són temps molt complicats per a la nostra institució. Tothom ens mira i ens valora! És ara doncs, que les organitzacions sindicals que representem al col·lectiu, estiguem al costat d’aquells i d’aquelles que la formeu. No podem deixar d’esmerçar esforços per fer pública una situació, que de manera constant, posa en risc la seguretat i la integritat física dels membres del cos de mossos d’esquadra.

Tal i com estem fent fins ara, la nostra organització sindical i la federació de professionals a la qual estem integrats no ens cansarem. SAP i FEPOL continuarem posant veu a un col·lectiu que novament demostra estar a l’alçada de les circumstàncies. Companyes i Companys! No esteu soles ni sols! SAP i FEPOL estem al vostre costat! I continuarem fent pública la situació i les condicions amb les quals hi estem fent front.

Cal que totes les organitzacions (algunes de les quals sembla que estiguin desaparegudes) facin el mateix. SAP-FEPOL continuarà estant al peu del canó, perquè denunciar la vostra situació, és la nostra obligació.

 

Número de comunicat:
C-147/2019
Data: 
18/10/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend