USPAC mentia i menteix: El Jutjat arxiva la denúncia per les eleccions sindicals!

El Jutjat ha arxivat la querella criminal presentada per USPAC per inexistència d'il·lícit penal

Barcelona, 21 d’octubre del 2019.-

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona ha arxivat la querella criminal, que per la via penal, la “Unió” Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) va interposar per un “presumpte frau” en l’execució de les darreres eleccions sindicals.

Després d’haver valorat els arguments esgrimits per les parts en el procediment, el titular del Jutjat d’Instrucció ha considerat, tal i com així sempre han defensat serveis jurídics del SAP-FEPOL, que “no s’ha acreditat la comissió de cap delicte i per tant ha d’acordar-se el sobreseïment de les actuacions”. És a dir: INEXISTÈNCIA IL·LÍCIT PENAL!

Per tant, quan USPAC afirmava a les seves xarxes que “els testimonis havien acreditat el frau en el vot per correuMENTIEN!

Quan dirigents d’USPAC pressionaven als membres de la Mesa Electoral Coordinadora, afirmant que aquests “incomplien la llei vulnerant els drets dels treballadors”, MENTIEN!

Quan USPAC afirmava que SAP-FEPOL “hauria teixit una xarxa de corrupció en el vot per correu”, MENTIEN!

Quan USPAC (per boca de Montserrat Blanch) publicava a les xarxes i donava per fets “els xanxullos varios d’interior i els seus afinsMENTIEN!

I quan USPAC ha manifestat i malgrat l’arxiu manifesten que “ha quedat acreditat el frau electoralMENTIEN i MENTEIXEN!

Mossos i Mosses d’Esquadra! USPAC ha mentit sempre i ho continua fent perquè centra els seus esforços en malmetre la imatge de la nostra organització, sense importar-li gens la millora dels drets col·lectius. Malgrat el moment, no volien una unitat! No volien una unitat que sense miraments van trencar AMB MENTIDES, sense importar-los-hi l’interès col·lectiu!

A USPAC no li ha importat (aspecte gravíssim i amb el que això representa) denunciar per la VIA PENAL a tres companys del cos i a tres administratives (una d’elles la SGRH). Companyes i Companys! Ara és hora que vosaltres valoreu!

Número de comunicat:
C-149/2019
Data: 
21/10/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend