Els especialistes de trànsit podran fer, a partir d’ara, hores extraordinàries POE Antiterrorista

Després de les nostres reiterades demandes, la Comissaria General de Mobilitat ha acceptat que els efectius de trànsit puguem participar amb hores extraordinàries dins del POE Antiterrorista

Barcelona, 22 d’octubre del 2019.-

SAP-FEPOL ha aconseguit, després d’anys de reunions i escrits, que els especialistes de trànsit puguem accedir, si així ho volem, a la bossa d’hores extres POE Antiterrorista.

A l’efecte, la Secretaria de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), des del mateix inici del POE ANTITERRORISTA va reclamar que els especialistes poguéssim accedir a aquesta bossa d’hores extres. Però fins ara les nostres demandes NO havien estat escoltades.

No obstant, en la darrera reunió del passat 9 d’octubre, l’actual Comissaria General de Mobilitat, per boca del seu Comissari en Cap i acceptant la coherència de les nostres argumentacions, han entès que cal acceptar les propostes fetes per SAP-FEPOL.

És per això que (sempre de manera voluntària) els especialistes podrem participar dins del Pla Operatiu d’hores extraordinàries Antiterroristes. Per fer-ho, caldrà que ens adrecem i informem als respectius sectors perquè facin les gestions oportunes perquè ens tinguin presents a l’hora de convocar-nos a treballar.

Per tant, des de la nostra organització sindical valorem molt positivament aquest canvi de criteri i que, després de les propostes presentades únicament per la nostra organització sindical, els especialistes de trànsit puguem accedir, voluntàriament, a aquesta bossa d’hores extres de la mateixa manera que hem estat requerits quan ha hagut una alarma terrorista.

Per últim, des de la Secretaria de Trànsit del SAP-FEPOL volem agrair l’actitud i la força que en aquesta qüestió ens heu fet arribar tots i totes les especialistes. La vostra actitud és la nostra, en la defensa dels interessos col·lectius.

SAP-FEPOL continuarà essent referent dins l’especialitat, i en el Cos en general, mentre els afiliats i les afillades continueu treballant conjuntament amb nosaltres.

Número de comunicat:
C-145/2019
Data: 
22/10/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend