Ja tenim l’escut de trànsit de dotació!

Després de les nostres històriques reivindicacions l'especialitat ja té el seu escut. Gràcies Juanma!

Barcelona, 23 d’octubre del 2019.-

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i especialment des de la Secretaria de Trànsit considerem de rebut felicitar al dissenyador i creador de l’escut (especialista de Trànsit de Mollet) que finalment s’ha implantat a la nostra especialitat. Moltes gràcies Juanma Mesa! És de rebut i un orgull per nosaltres que finalment s’hagi aconseguit.

Novament, des del SAP-FEPOL tornem a parlar de fets i no de paraules que d’altres han utilitzat per no res més, que intoxicar el col·lectiu. Uns fets que tornem a posar sobre la taula amb l’arribada de tres escuts de trànsit per a cada especialista i que, mentre altres sindicats reien quan continuàvem amb aquesta històrica reivindicació, nosaltres hem continuat lluitant fins aconseguir-ho.

Des de la Secretaria de Trànsit reivindiquem aquest fet i és per això que no volem que ningú li tregui valor al fet d’haver aconseguit aquests distintius. Perquè una cosa que sembla tant senzilla, SAP-FEPOL porta molts anys per aconseguir-los essent a més, la primera i única especialitat que els ha aconseguit de dotació (els paga l’Administració i no nosaltres).

Professionals! Especialistes! Ja tenim escut! Ja tenim el símbol de la nostra especialitat.

Número de comunicat:
C-151/2019
Data: 
23/10/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend