Lamentable: es torna a aturar el procés de recompte del vot per correu!

USPAC i la TRISINDICAL tornen a aturar el recompte del vot per correu davant del recurs a l'arxiu de la querella criminal i d'un nou contenciós administratiu

Barcelona, 23 d’octubre del 2019.-

Després que el Jutjat número 2 de Tarragona hagi decidit arxivar per inexistència d’il·lícit penal la querella criminal presentada per USPAC contra el procés de les eleccions sindicals i després que el mateix Jutjat hagi aixecat, en no trobar indicis de delicte, les mesures provisionals del recompte del vot per correu avui estava convocada la Mesa Electoral Coordinadora (MEC).

Com diguem, després que el JI 2 de Tarragona aixequés i deixés sense efecte les mesures acordades el 4 de març, avui s’havia d’escrutar, el dret fonamental exercit i expressat per molts mossos i mosses mitjançant el vot per correu.

Doncs bé! Un cop iniciada la MEC se’ns ha comunicat en primer lloc, que la TRISINDICAL ha presentat recurs contra l’arxiu de la querella criminal i en segon, que USPAC ha presentat una nova demanda davant del Contenciós Administratiu. Nous moviments que impedeixen el recompte del legítim dret exercit per moltes mosses i mossos.

La MEC, després de diversos recessos per determinar com actuar davant aquests nous moviments judicials, ha decidit (per inviabilitat material) aturar tot el procés electoral fins que es resolgui de manera definitiva, la querella criminal recorreguda per la TRISINDICAL i els contenciosos administratius presentats per aquesta mateixa i per USPAC

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), al haver quedat aturat novament el procés electoral, ha demanat a la Subdirecció General de Recursos Humans això no afecti a la negociació que a dia d’avui tenim oberta.

No entendríem que per no poder constituir un nou Consell de la Policia, i més tenint en compte que hi podrien haver nous actors sindicals, s’aturés una negociació que des del SAP-FEPOL hem treballat amb intensitat per presentar propostes de millora, del document presentat en la darrera reunió d’11 d’octubre.

Número de comunicat:
C-152/2019
Data: 
23/10/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend