Mossos amb les malalties minoritàries!

Aquesta acció solidària és una iniciativa de tres companys que tenen fills i filles amb malalties minoritàries que no tenen cura. La Campanya neix amb l’impuls i la col·laboració del sindicat SAP-FEPOL.

Barcelona, 5 de novembre del 2019.-

El Dario, l’Òscar i el Jesús són Mossos d’Esquadra amb fills que pateixen malalties minoritàries que actualment no tenen cura. Per tal d’ajudar-los a ells i a altres infants en la mateixa situació, des de la PG-ME, en col·laboració amb el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) s’ha decidit promoure la campanya de nadal, del torró solidari de RAC1.

Una campanya, els diners recaptats de la qual, es donaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu per investigar malalties com les que pateixen els fills i filla dels nostres companys i contribuir  així, amb aquest granet de sorra, en la descoberta d’una cura.

Des de la nostra organització sindical ens mostrem molt satisfets i il·lusionats en poder col·laborar activament i per primera vegada en aquest enorme projecte solidari. Per tant, a partir d’avui mateix, tal i com s’ha publicat a la intranet corporativa podreu triar entre dos torrons (clàssic praliné d’avellanes amb neules i taronja i torró cremós d’ametlla amb cookies) al preu de 7 euros cadascun d’ells.

El període de venda finalitzarà el proper 2 de desembre del 2019 i els torrons, que es poden comprar a tots els edificis policials i a la xarxa de delegats i delegades de la nostra organització sindical, es podran recollir a partir del dia 10 de desembre.

Aquest Nadal, cap domicili de cap mosso d’esquadra pot quedar sense el torró solidari i volem per tant, que totes les llars s’omplin de solidaritat. No t’adormis i demana ja als punts de venda (abans del 2 de desembre) el torró solidari.

ENLLAÇ A PDF DE LA PRESENTACIÓ: clica aquí

Número de comunicat:
C-162/2019
Data: 
05/11/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend