11 de desembre del 2019: Concentració del CME davant les portes del Parlament

El cos es torna a mobilitzar i tu companya i tu company no et pots quedar fora! Els mossos no volem ser més que ningú, però tampoc podem ser menys!

Barcelona, 21 de novembre del 2019.-

El proper 11 de desembre el cos de mossos d’esquadra es tornarà a concentrar novament en protesta per les seves condicions laborals i per l’abandonament que ha patit de gran part de la classe política.

Un conflicte col·lectiu esdevingut com a conseqüència de la greu manca d’efectius que ens té #sotamínims, sumada a la sobrecàrrega de treball que venim suportant i les condicions laborals que incrementen greuges comparatius històrics són les causes d’una mobilització col·lectiva que ja fa més d’un any i mig que dura.

Els membres de la policia de la Generalitat no es mereixen el tracte que estem rebent!  No ens mereixem ser el col·lectiu amb el qual no s’ha signat cap acord de millora i menys quan, per no deixar caure un deficient sistema de seguretat pública, porten anys donant la cara amb una falta absoluta de recursos.

A més, el passat 3 de juliol, la Comissió d’Interior va aprovar la creació d’un Grup de Treball en el Parlament de Catalunya per tractar l’equiparació retributiva del cos de mossos amb la resta de cossos especials de la Generalitat. Sis mesos després, el Grup de Treball (malgrat SAP-FEPOL ha instat a tots els Grups parlamentaris) encara no s’ha reunit ni una sola vegada, el que es tradueix com una clara mostra d’abandonament.

Per tant! Per la manca de voluntat negociadora, per l’abandonament del cos de mossos d’esquadra, per les nostres condicions laborals i per la dilatació d’un conflicte col·lectiu que pot portar a col·lapsar al col·lectiu, cal dir PROU!

Els sindicats i associacions que estem en UNITAT d’acció diguem PROU! El proper 11 de desembre farem saber al Parlament de Catalunya que el CME no es mereix el tracte que està rebent. Farem saber que a un cos professional com el nostre cal dotar-los de recursos i cal eradicar els greuges històrics que des d’anys estan signats eliminar.

El cos es torna a mobilitzar i tu companya i tu company no et pots quedar fora! Els mossos no volem ser més que ningú, però tampoc podem ser menys!

Número de comunicat:
C-170/2019
Data: 
21/11/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend