USPAC continua torpedinant la Unitat d’Acció sindical del cos de mossos d’esquadra: fins quan?

Nou i lamentable comunicat d'USPAC que provoca una nova resposta de la nostra organització. A les mentides i al populisme que divideix al col·lectiu cal fer-li front

Barcelona, 17 de desembre del 2019.-

La “Unió” Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC),  més preocupada per evitar les seves lluites internes (que han portat al seu fundador entre d’altres a abandonar el sindicat) i enlloc de contestar a les repetides demandes d’unitat d’acció sindical que, des de tots els punts del col·lectiu li reclamen, continua insistint en voler  desprestigiar de manera continua al SAP-FEPOL.

Lamentablement i malgrat el moment delicat que travessa el cos, USPAC  torna a torpedinar la mínima possibilitat d’unitat d’acció que el col·lectiu ens exigeix, amb la publicació d’un lamentable i patètic comunicat que novament ha de provocar que SAP-FEPOL hagi de sortir a defensar-se.

I és que davant la falsedat vessada que l’Acord del 2017 “limita l’equiparació amb bombers a 23 euros al mes”, només podem dir que aquesta no se la creu ningú. Només la ignorància o la mala fe d’USPAC (abastament acreditada amb l’arxiu de la querella criminal interposada en les darreres eleccions) pot ser el motiu d’un comunicat i d’unes afirmacions tant malicioses.

Des del SAP-FEPOL, juntament amb aquells que ens mantenim en Unitat d’Acció, continuarem treballant i reivindicant allò que ja des del primer dia, la nostra organització sindical ha demanat: l’equiparació real!

A la nostra afiliació (com sempre hem fet) estarem encantats de donar les explicacions que calguin per fer front a afirmacions tant absurdes com les abocades per USPAC. El populisme històric d’un sindicat que fins avui ha dividit més que sumat, el combatrem de manera constant i amb arguments.

Així mateix, aquells que (a més d’estar afiliats) formeu part d’associacions professionals que sí treballen per la Unitat, podeu informar-vos de com treballa SAP-FEPOL, de quin és el nostre tarannà, de quin és el nostre objectiu i quines són les nostres formes de treballar.

Demà al Parlament, tal i com així ho fes en la concentració del passat dia 11 (on per cert l’única que hi va faltar va ser USPAC) SAP-FEPOL continuarà reclamant i reivindicant les millores per al nostre col·lectiu. I si USPAC demà ve a la reunió serà perquè tots aquells que encara estem en Unitat d’Acció l’hem provocada.

Número de comunicat:
C-180/2019
Data: 
17/12/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend