19.680 Gràcies! El torró solidari supera les màximes expectatives

Per SAP-FEPOL ha estat un orgull haver participat en aquesta campanya solidària i treballarem per a consolidar-la dins del cos de mossos d'esquadra

Barcelona, 27 de desembre del 2019.-

Gràcies! Moltíssimes gràcies! Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem donar les gràcies a tot el col·lectiu i ens sentim orgullosos del resultat obtingut en la primera campanya, dins del cos de mossos d’esquadra, del torró solidari.

I és que si la campanya del torró solidari ens havia generat algunes expectatives, podem afirmar amb rotunditat que el resultat obtingut les ha superades totes.

Per la nostra organització sindical ha estat un plaer poder haver col·laborat de manera activa i ens sentim orgullosíssims de la quantitat que  finalment s’ha recaptat: 19.680 euros! Quasi 20.000 euros que han de servir per investigar malalties minoritàries, entre elles i també, la dels fills i filla dels nostres companys Jesús, Dario i Òscar.

Després d’haver estat treballant durant tot un any juntament amb RAC1, Torrons Vicenç i la Comissaria General de Relacions Institucionals, la del 2019 ha de ser la primera de moltes campanyes solidàries que han de venir en un futur. I si aquest 2019 l’objectiu s’ha superat en escreix, per l’any 2020 ja en tenim un de ben marcat i que no pot ser cap altre, que el de superar la quantitat recaptada aquest any.

Per altra banda, volem agrair al cos i especialment a la Comissaria General de Relacions Institucionals el treball conjunt que hem fet per tirar endavant aquesta campanya solidària. Sens dubte, el de la solidaritat ha de ser un dels principis fonamentals que ha de mostrar el sindicalisme i personificar-ho també en aquesta campanya, pel SAP-FEPOL és un orgull.

Especialment, no podem acabar aquest comunicat sense fer un agraïment particular a una persona, sense la qual tota la campanya no hauria estat possible. Perquè sense la seva constància i la seva dedicació, l’èxit assolit hagués estat molt més difícil. És per tot això que volem agrair especialment a l’Anna Costa (facultativa del cos) les ganes i la voluntat mostrada de treballar conjuntament amb tots nosaltres.

Número de comunicat:
C-184/2019
Data: 
27/12/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend