Assemblees territorials per al 2n Congrés Ordinari de la FEPOL

En compliment dels Estatuts de la FEPOL es fan públiques les assemblees territorials per escollir els delegats i delegades del proper Congrés Ordinari.

Barcelona, 30 de desembre del 2019.-

El passat 13 de novembre, durant el 3r Comitè Ordinari Federal de FEPOL, es va decidir en votació l’hora, la data i el lloc del 2n. Congrés Federal Ordinari de FEPOL, que es durà a terme durant el dia 13 i 14 de febrer de 2020 a  Barcelona.

Tal i com preveuen els estatuts del SAP-FEPOL, s’han d’escollir les persones delegades que el representaran. La elecció de les persones delegades es farà tal i com preveu l’art. 34, de participació a la FEPOL, així com també l’art. 26a) sobre l’elecció dels delegats al Congrés propi.

Per aquest motiu la Comissió Executiva Nacional del SAP-FEPOL informa a tots els afiliats, les dates, hores i lloc de les assemblees de totes les seccions sindicals territorials, on s’escolliran als membres que han de representar SAP-FEPOL en el 2n. Congrés Federal Ordinari de FEPOL, mitjançant sufragi lliure, directe i secret

Us animem a participar en les assemblees i d’aquesta forma consolidar els fonaments de les seccions sindicals territorials. En la taula que us adjuntem relacionem totes les dates, lloc i hores de les assemblees.

Data: 
30/12/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend