5è Concurs de fotografia policial

Si ets aficionat a la fotografia no t'ho perdis! Participa, guanya i la teva fotografia pot ser la imatge del calendari del SAP-FEPOL el proper any 2021.

Barcelona, 6 de març del 2020.-
  1. TEMÀTICA

Les fotografies han d’estar relacionades amb el Cos de Mossos d’Esquadra i/o els altres Cossos policials del sistema de Seguretat Pública de Catalunya.

  1. PARTICIPANTS

Participació de forma gratuïta, majors de 18 anys, membre del Cos de Mossos d’Esquadra o d’altres Cossos policials del sistema de Seguretat Pública de Catalunya. També familiars o amics d’aquests.

  1. PRESENTACIÓ D’IMATGES

Per participar al concurs cal ser seguidor de @mutuarisk i @gamspolicial a Instagram, i enviar les fotografies al correu electrònic concursfotograficsap@gmail.com

Les imatges presentades, hauran d’estar en format JPEG, amb un tamany aproximat de 36 x 24 cm i amb una resolució mínima de 300 ppp (punts per polsada).

Es podran presentar un màxim de 2 imatges per participant.

A totes les imatges haurà de ser visible un motiu que tingui relació amb la temàtica del concurs (persones amb uniforme, distintius, vehicles, etc.)

  1. TERMINI DE PRESENTACIÓ

La data màxima de presentació de fotografies és el 19 d’abril de 2020.

  1. FOTOGRAFIA GUANYADORA

Totes les fotografies presentades, una vegada feta la selecció, descartant aquelles que no compleixin els requisits de la temàtica del concurs, s’exposaran a la pàgina de Facebook FEPOL (@fepolcat).

El dia 23 d’abril es farà pública la fotografia guanyadora.

Per escollir la fotografia guanyadora es tindrà en compte l’estètica de la imatge i l’adequació per poder utilitzar-la, total o parcialment, pel calendari del SAP 2021. Per evitar deixar el concurs desert, l’organització es reserva el dret d’utilitzar una altra imatge en cas que cap de les fotografies presentades compleixin amb els requisits del concurs.

  1. PREMIS

– 1r premi: robot aspirador Roomba 960.

– 2n premi: pack GAMS (motxilla, cartera i pernera policial).

– 3r premi: Càmera esportiva

– Les 5 fotografies amb més LIKES al nostre facebook, guanyaran una bateria power bank.

  1. DRETS D’AUTOR, CESSIÓ D’IMATGES I DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Les persones participants són les responsables de complir amb els drets de propietat intel·lectual, garantint que són els autors originals de les fotografies.

L’organització del concurs fotogràfic està exempta de tota responsabilitat en el supòsit que algun dels participants hagi plagiat, total o parcialment una obra, usurpant el dret de propietat intel·lectual de l’autor, recaient sobre ell, exclusivament, tota la responsabilitat davant reclamacions dels autors originals.

En cas de rebre denúncia justificada d’alguna persona, reclamant ser la propietària de qualsevol imatge presentada al concurs per un tercer, aquesta imatge quedarà desqualificada i serà retirada de la pàgina de Facebook.

Les persones autores de les fotografies presentades, autoritzaran als sindicats integrants de la Fepol, a exposar i publicar les imatges presentades, per qualsevol mitjà, imprès o digital, per temps indefinit.

Amb les imatges presentades, s’haurà d’adjuntar un arxiu amb les dades personals i de contacte de la persona participant, que seran tractades de forma confidencial i en cap cas es cediran a tercers, llevat de la publicació del nom de l’autor de la fotografia en cas que així es determini per portar a bon terme el concurs.

Només es farà ús d’aquestes dades en el cas que la organització hagi de contactar directament amb l’autor de la imatge, per causes que se’n derivin del desenvolupament del concurs.

  1. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

Totes les persones participants acceptaran expressament les citades bases de forma íntegra i sense condicionants.

Qualsevol aspecte no contemplat a les bases, serà resolt de manera immediata i absolutament imparcial per part de l’organització del concurs, sense que puguin ser apel·lades les seves resolucions.

Data: 
07/03/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend