Les morts per COVID19 s’han de considerar ja, morts per contingència professional

Barcelona, 9 d’abril del 2020.-

La Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) continua reclamant morts per contingència professionals, les defuncions dels professionals dels serveis d’emergència que des que es decretés la crisi sanitària per COVID-19.

Avui, en una nova intervenció de Toni Castejón (portaveu de la FEPOL) en els mitjans de comunicació, la federació a la qual hi està integrat el Sindicat Autònom de Policia (SAP) s’ha tornat a insistir en la mateixa línia que des del passat 2 d’abril s’iniciés en aquesta reclamació.

Una demanda sobre la qual el Govern de l’Estat ja s’ha pronunciat per boca del Ministre de l’Interior qui en la compareixença pública del passat dia 6 manifestés que “cuando proceda” es valorarà positivament.

Per tant, en la intervenció feta avui en els mitjans de comunicació, Castejón ha insistit sobre aquesta qüestió anunciant la carta que ahir es va enviar a tots els Grups Parlamentaris del Congrés dels Diputats a qui es va demanar que acceleressin el debat i tràmits parlamentaris que afavoreixin la implantació immediata de les nostres demandes.

Per altra banda, el portaveu de la FEPOL no ha desaprofitat l’ocasió per tornar a reclamar la dotació de material de protecció per a tots els efectius del cos de mossos d’esquadra, així com també denunciar un cert relaxament de la població sobre el confinament davant les vacances de setmana santa.

Data: 
09/04/2020


Send this to a friend