SAP-FEPOL reclama l’avançament del concurs d’investigació

Malgrat se'ns ha comunicat que el concurs d'investigació es publicaria un cop resolt el de trànsit i el de protecció de persones i bens, la COVID-19 ho ha aturat tot. Per tant els especialistes d'investigació no poden esperar un any més a què es convoqui un concurs que porten cinc anys esperant

Barcelona, 1 de juny del 2020.-

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) som conscients que en els darrers mesos totes les accions i esforços del departament han estat dirigits a la gestió de la situació de pandèmia que estem vivint. Però arribats al moment en què el país ja està plantejant i treballant per recuperar la normalitat, és el moment que el cos de Mossos d’Esquadra també comenci a avançar.

Abans de l’aturada de l’administració estaven convocats els concursos de trànsit i de protecció de persones i bens i la informació que ens van fer arribar en el propi Consell de la Policia, era que el concurs d’investigació seguiria a aquests dos en el moment de la seva resolució.

Ja vam denunciar que aquesta informació no va agradar als especialistes que porten més de 5 anys esperant el seu concurs per tal de poder apropar-se a casa en alguns casos, o entrar en l’especialitat en altres. Però van acceptar-ho i es van resignar a esperar encara una mica més pel bé de l’organització i de l’especialitat.

Com a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19, tots els processos han quedat aturats i ajornats en el temps, la qual cosa ha provocat que la seva resolució no arribi molt possiblment, fins a finals d’aquest any o començament del que ve.

És per això que des de la Secretaria de l’Especialitat d’Investigació del SAP-FEPOL no podem acceptar que el concurs de l’especialitat que portem reclamant des de fa tant temps es vegi ajornat fins a mitjans o finals de l’any que ve (i això amb un escenari que no ens trobem amb altres contratemps).

Per tots aquest motiu la nostra organització sindical ha presentat un escrit a la Subdirecció General de Recursos Humans reclamant que es comenci a treballar en les bases i destinacions del concurs d’investigació, per tal d’agilitzar així la seva convocatòria el màxim possible i que es pugui resoldre i prendre possessió de les places durant el primer semestre de l’any 2021.

Número de comunicat:
E-52/2020
Data: 
01/06/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend