Fa molts anys que venim reclamant les càmeres de video personals

Barcelona, 9 de juny del 2020.-

El portaveu de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) a la qual hi està integrat el Sindicat Autònom de Policia (SAP), en declaracions al programa Planta Baixa de TV3 ha defensat de nou el paper dels cossos policials a Catalunya.

Des de la FEPOL, tal i com en el seu dia es fes des de la nostra organització sindical, s’ha reclamat de nou la dotació unipersonal de càmeres de gravació les quals serveixen, tant per demostrar les actuacions policials incorrectes, com les falses acusacions de violència policial.

Castejón ha recordat també que el cos de mossos d’esquadra, pel seu règim disciplinari, és el cos més controlat i vigilat de totes les policies del nostre entorn.

No obstant també ha reclamat la dotació de totes les eines necessàries per tal que el cos de mossos d’esquadra pugui desenvolupar les seves funcions amb totes les garanties.

 

Data: 
09/06/2020


Send this to a friend