El Govern pagarà el 60% de la paga del 2013 a la nòmina del mes de juliol

Amb aquest pagament quedarà pendent la paga extraordinària de l'any 2014

Barcelona, 15 de juny del 2020.-

Avui a la tarda s’està celebrant una nova reunió de la Mesa General de la Funció Pública.

Com bé sabeu un dels punts a tractar és el retorn del tant per cent que encara resta per retornar relatiu a la paga retallada l’any 2013.

Doncs bé! Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) hem estat informats que en la reunió d’aquesta tarda, el Govern de la Generalitat s’ha compromès a pagar el 60% de la paga extra del 2013, en la nòmina del proper mes de juliol.

Per tant, amb aquest pagament es faria efectiu el compromís fet pel Govern i restaria pendent el retorn de la paga del 2014. Sobre aquesta paga extraordinària, des de la nostra organització sindical recordem que el 55% de la paga del 2014 s’hauria de retornar l’any 2021 i el 45% restant, durant l’any 2022.

Des de la nostra organització sindical celebrem aquesta decisió i esperem que el Departament d’Interior faci el mateix per a les persones membres del cos de mossos d’esquadra.

Així mateix informar que hores d’ara la reunió no ha finalitzat. En ella s’hi tracten altres temes d’interès per al nostre col·lectiu com és per exemple la famosa “paga de productivitat” per aquells col·lectius que han estat en primera línia en la gestió de la COVID-19 i de la què en un inici, el cos de mossos d’esquadra va quedar exempt.  Per tant, SAP-FEPOL us mantindrà informats i ampliarà aquest comunicat

Número de comunicat:
C-103/2020
Data: 
15/06/2020


Send this to a friend