Primera edició del curs de preparació ACTIC nivell mig

La FEPOL com a centre col·laborador en formació ACTIC ofereix també el curs de preparació per al nivell mig, amb un preu molt assequible per a les persones afiliades

La Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) i el Sindicat Autònom de Policia (SAP) ofereixen el curs de formació d’ACTIC online, on podreu accedir a tot el temari i realitzar exàmens d’autoavaluació durant un termini de 2 mesos.

Un cop considereu que esteu preparats per fer front a l’examen, haureu de decidir el Centre Col·laborador on voleu realitzar la prova definitiva,. Us recordem que FEPOL és un dels centres col·laboradors i per tant podreu escollir la nostra seu, com a lloc de l’examen presencial.

La taxa de dret a l’examen s’haurà d’abonar directament a la pàgina d’inscripció oficial de l’ACTIC: pàgina d’inscripció.

Per matricular-vos al curs heu de seguir els següents passos:

  1. Fer l’ingrés del preu del curs (afiliats als sindicats de la FEPOL 30 euros; no afiliats 120 euros), al compte bancari ES49 0081 0603 0000 0142 9443. S’haurà de fer constar NOM I COGNOMS – ACTIC EDICIO1.
  2. Entrar al següent enllaç i fer la matrícula del curs.

https://formacio.fepol.cat/cursos/curs?token=VpTg90TzkJyTLBGadRtCYQ==

  1. A partir del dia 29/6/2020, podreu accedir al curs mitjançant el següent enllaç.

https://campus.fepol.cat/

Dos dies abans de la data d’inici del curs, com alumnes rebreu un Mail amb les claus d’accés a la plataforma de formació.

Número de comunicat:
C-106/2020
Data: 
17/06/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend