Segona edició del curs de preparació ACTIC nivell mig

Obertes les inscripcions per a la segona edició del curs de nivell mig d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicaci (ACTIC). FEPOL és centre col·laborador

Barcelona, 23 de juliol de 2020.-

La Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) i el Sindicat Autònom de Policia (SAP), vist l’èxit de la primera, ofereixen la segona edició del curs de formació d’ACTIC online. Us recordem que SAP i FEPOL us donen la possibilitat de poder accedir a tot el temari i realitzar exàmens d’autoavaluació durant un termini de 2 mesos.

Un cop considereu que esteu preparats per fer front a l’examen, haureu de decidir el Centre Col·laborador on voleu realitzar la prova definitiva. Des del SAP recordem que FEPOL és un dels centres col·laboradors i per tant podreu escollir la nostra seu, com a lloc per fer l’examen presencial.

La taxa de dret a l’examen s’haurà d’abonar directament a la pàgina d’inscripció oficial de l’ACTIC: pàgina d’inscripció.

Per matricular-vos al curs heu de seguir els següents passos:

  1. Fer l’ingrés del preu del curs (afiliats als sindicats de la FEPOL 30 euros; no afiliats 120 euros), al compte bancari ES49 0081 0603 0000 0142 9443. S’haurà de fer constar NOM I COGNOMS – ACTIC EDICIO2.
  2. Entrar al següent enllaç i fer la matrícula del curs.

https://formacio.fepol.cat/cursos/curs?token=g4ai8To/DUwfQQz8i0Esiw==

  1. A partir del dia 29/7/2020, podreu accedir al curs mitjançant el següent enllaç.

https://campus.fepol.cat/

Dos dies abans de la data d’inici del curs, com alumnes rebreu un Mail amb les claus d’accés a la plataforma de formació.

 

Número de comunicat:
C-128/2020
Data: 
23/07/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend