El Fons de Solidaritat de la FEPOL aprova tres ajudes per valor de 15.000 euros

De les tres ajudes aprovades avui, dues d'elles han anat destinades a persones afiliades a la nostra organització sindical

Barcelona, 30 de juliol del 2020.-

El Fons de Solidaritat de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) a la qual hi està integrat el Sindicat Autònom de Policia (SAP) ha aprovat avui, tres ajudes per valor de prop de 15.000 euros, que seran destinades íntegrament a tres membres del cos de mossos d’esquadra.

En aquest sentit en la reunió d’avui, aquest òrgan intern de la Federació ha adoptat la necessitat d’aprovar tres ajudes, dues de les quals han anat destinades a persones afiliades a SAP-FEPOL amb una situació personal que les fan més que necessàries.

  • La primera ajuda aprovada pel Fons de Solidaritat de la FEPOL per valor de 5000 euros ha estat en favor d’una companya de la Regió Policial Central amb esclerosi lateral amiotròfica (ELA), fruit de la qual pateix una més que complicada situació personal i familiar.

  • La segona de les ajudes aprovada pel Fons de Solidaritat de la FEPOL per valor de 4.000 euros (a retornar) ha estat en favor d’un afiliat a la nostra organització sindical destinat a la Regió Policial Metropolitana Nord, que ha patit una circumstància sobrevinguda, que l’ha deixat en una situació extremadament delicada.

Recordem que tal i com preveuen els Estatuts, FEPOL disposa d’un Fons de Solidaritat i Ajuda al qual hi tenen accés totes aquelles persones afiliades a una de les organitzacions sindicals amb integració plena a la federació. Un fons que no podria ser possible sense una gestió acurada i exhaustiva del pressupost anual de l’organització.

Per tant, des de la nostra organització sindical ens sentim plenament orgullosos de poder ajudar a afiliades i afiliats que passen per una situació individual o familiar delicada. L’ajuda i la solidaritat entre les persones ha de ser un punt clau de qualsevol organització sindical i la nostra, n’és un clar exemple.

A l’efecte, reivindiquem que SAP-FEPOL és l’única organització representativa de l’escala bàsica de la Policia de la Generalitat, que en els darrers anys ha vingut lluitant per la creació i constitució de la Fundació del cos de mossos d’esquadra.

Una fundació i un òrgan, que de crear-se podria adoptar la funció que avui, el Fons de Solidaritat de la FEPOL ha realitzat. D’arribar-se a fer, estem segurs que molt segurament s’humanitzaria una mica més la Policia de la Generalitat – mossos d’esquadra.

Número de comunicat:
C-135/2020
Data: 
30/07/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend