Benvinguda 27a promoció del cos de mossos d’esquadra

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL dona la benvinguda a les companyes i companys que avui inicien el seu període de pràctiques

Barcelona, 3 d’agost del 2020.-

Avui, les persones membres del cos de mossos d’esquadra de la 27a promoció us incorporeu a les vostres destinacions i comenceu una trajectòria professional dins la Policia de la Generalitat. A l’efecte han estat molts mesos d’esforç continu per arribar a assolir el que a dia d’avui heu començat.

És per això que des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), després d’haver-vos acompanyat durant tot el curs bàsic a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), us volem donar la benvinguda i desitjar-vos tota la sort en el vostre període de pràctiques.

Dit això heu de saber que avui comenceu unes funcions, les policials, en les quals sempre se us exigirà el màxim! La situació no és fàcil i malgrat això, se us exigirà sempre el màxim i possiblement, amb un mínim de recursos. Alhora, molts us exigiran aquest màxim sense donar-vos cap possibilitat d’error. Molts i moltes, per l’uniforme que vestiu, no us donaran cap opció d’errada i malgrat porteu pocs dies treballant, us exigiran el mateix que si portéssiu triennis d’experiència.

Però també heu de saber que al vostre costat teniu un conjunt de companyes i companys que us ajudaran en el vostre recorregut. Teniu amb vosaltres un conjunt de persones, que de manera silenciosa han portat a la Policia de la Generalitat, a ser la segona institució més ben valorada de Catalunya. La família professional de la qual ja formeu part, us acompanyarà en el procés de formació que avui continueu amb el període de pràctiques.

Alhora tindreu una organització sindical com la nostra que, amb la seva xarxa de delegats i delegades, us continuaran acompanyant també tal i com ho porten fent des que entréssiu a l’escola de policia. Ja sabeu així que davant qualsevol dubte, queixa o problema podeu posar-vos en contacte amb SAP-FEPOL.

Per tant, sigui benvinguda la 27a promoció del cos de mossos d’esquadra. Una promoció tant esperada per la manca d’efectius que des d’anys venim arrossegant i que ha de servir per donar un millor servei públic de seguretat.

Número de comunicat:
C-140/2020
Data: 
03/08/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend