SAP-FEPOL reclama un oferiment de llocs de treball per trànsit que s’ajusti a les necessitats operatives de tots els sectors

Després que amb el nou concurs no es cobriran les necessitats operatives de l'especialitat, la nostra organització sindical ha demanat un procés d'oferiment de llocs de treball extraordinari

Barcelona, 9 de setembre del 2020.-

Des de la Secció Sindical de l’Especialitat de Trànsit de SAP- FEPOL portem més de 4 anys demanant un concurs de provisió de llocs de treball de la especialitat. Un concurs necessari i més que urgent per la manca d’especialistes.

Des Secció Sindical de l’Especialitat de Trànsit de SAP- FEPOL vam sol·licitar, tenint en compte la urgent necessitat que tenim d’especialistes, que poguessin accedir a l’especialitat persones que no tinguessin el permís de conduir de motocicleta, peró sí tinguessin la intenció de quedar-se a vector. Malauradament la resposta va ser negativa.

Finalment, aquest concurs es va publicar el 24 de gener del 2020, amb un número de places ofertes que nosaltres vam denunciar públicament com insuficients a les tres categories (77 per agent, 13 per a caporal i 7 per a sergent).

Ara, a aquestes alçades de l’oposició, ens trobem que, amb molta sort, arribaran una cinquantena d’especialistes nous, quan la necessitat operativa, coneguda per tothom, es pot multiplicar perfectament per 4.

És per això que des del SAP-FEPOL, veient i comprovant que a quasi tots els sectors i a alguna ART, el concurs serveix per restar professionals enlloc de sumar.

Per aquest motiu, la nostra organització sindical ha demanat que des de la Comissaria de Mobilitat promoguin un OFERIMENT DE LLOCS DE TREBALL que puguin accedir al Curs de l’Especialitat de Trànsit que s’ha d’iniciar en les properes dates a l’ISPC, entre efectius de fora de l’especialitat, efectius en pràctiques i efectius que no tinguin el canet A2.

Només així es podran cobrir la totalitat de les places que quedaran sense cobrir i aquelles que siguin necessàries per arribar al mínim d’agents per sector i ART, per tal de poder donar un servei de mobilitat de qualitat als ciutadans.

ENLLAÇ A L’ESCRIT PRESENTAT: clica aquí

Número de comunicat:
C-149/2020
Data: 
09/09/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend