L’Administració imputarà finalment com a hores treballades, l’increment del romanent per fer PCR

Un cop s'accepta la proposta feta per la nostra organització sinndical es posa fi així, a un episodi al qual no s'hauria d'haver arribat mai.

Barcelona, 23 de setembre de 2020.-

El passat 14 de maig, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), durant la reunió mantinguda amb el Departament d’Interior i després de la interlocutòria del TSJC en què, malgrat s’estaven fent proves PCR a petició d’USPAC obligava a fer-les en els propis domicilis de les persones afectades, denunciava novament l’increment de les hores de romanent que de manera injusta s’estava produint.

En aquesta reunió SAP-FEPOL reclamava insistentment la necessitat que les hores que totes les persones membres del cos que havien vist incrementades com a romanent per la situació esmentada, fossin considerades com a hores efectivament treballades o, en el seu defecte com a permís per deures inexcusables.

No fer-ho així suposaria l’inici immediat d’una presentació massiva de denúncies davant dels jutjats contenciosos administratius, la qual cosa a dia d’avui i en absència de respostes a les propostes presentades per la nostra organització sindical ja s’havia iniciat.

Doncs bé! Després de mesos sense donar-nos solució a una situació que, si bé és cert no l’hauria provocada l’Administració sinó aquella organització que amb la seva denúncia aturaven les 875 proves que s’havien començat a realitzar al Complex Central (fet provat pel TSJC), avui la Sub-direcció General de Recursos Humans ja ens ha donat resposta.

A l’efecte en una nota publicada aquesta mateixa tarda, l’Administració accepta “imputar com la planificació que s’hagués correspost de no haver existit aquesta limitació a la reincorporació al servei i evitar l’acumulació de les hores pendents de treballar a la bossa de romanent”.

És per això que la SGRH, acceptant la proposta específica feta per SAP-FEPOL a la reunió de 14 de maig, crearà un codi específic (SEPCR) al Programa de Gestió Horària, per tal de fer la imputació a la qual hem fet referència en el punt anterior.

Per tant, des de la nostra organització sindical, recomanem a totes les persones afectades que controlin els serveis d’administració corresponents finalment realitza aquesta imputació d’hores  de manera immediata. De no fer-se així restem a disposició de totes les persones afiliades i afectades, per arreglar de manera definitiva una situació que mai s’hauria d’haver produït

ENLLAÇ A PDF DE LA NOTA INFORMATIVA: clica aquí

Número de comunicat:
C-158/2020
Data: 
23/09/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend