1a edició Curs preparació ACTIC nivell 3

Com a primera competència del nivell avançat, FEPOL inicia el curs tractament de la informació numèrica

Barcelona, 5 d’octubre del 2020.-

La Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL), seguint en la seva evolució d’oferir la formació ACTIC a totes les persones afiliades de les organitzacions sindicals que es troben sota el seu paraigües, ha començat a oferir la possibilitat de realitzar els cursos del nivell ancançat.

És per això que totes les afiliades i tots els afiliats al Sindicat Autònom de Policia (SAP), com a sindicat del cos de mossos integrada dins la FEPOL, ja us podeu inscriure a la primera de les competències que es posen a la vostra disposició: tractament de la informació numèrica. Aquessta 1a edició s’iniciarà el proper 19 d’octubre i finalitzarà el 31 de desembre del 2020.

Alhora, com a únic centre de col·laboració per als membres del cos de mossos d’esquadra, FEPOL ofereix a la seva afiliació les seves instal·lacions per realitzar les corresponents proves d’avaluació. Per tant, si voleu més informació podeu clicar a www.formació.fepol.cat.

 

Data: 
05/10/2020


Send this to a friend