S’accepta la proposta de SAP-FEPOL d’avançar la incorporació dels caporals de trànsit

Amb aquesta mesura s'avança una incorporació que havia quedat prevista per a la segona quinzena de març de l'any que ve

Barcelona, 15 d’octubre del 2020.-

El 2 d’octubre, la Secretaria de Trànsit del SAP-FEPOL instava a la Comissaria General de Mobilitat i a la Sub-direcció General de Recursos Humans a permetre que els caporals i les caporales que, havent guanyat plaça definitiva en el darrer concurs i que no tenien l’obligació  de fer el curs a l’ISPC, poguessin incorporar-se ja a les seves noves destinacions.

La intenció de la nostra organització sindical no era altra que (tenint en compte l’excessiu temps sense concursos a l’especialitat i l’excepcionalitat generada per la pandèmia) poder avançar un acostament als seus domicilis de totes les persones afectades, millorant uns mesos abans la conciliació de la vida familiar.

En el mateix escrit de 2 d’octubre, SAP-FEPOL presentava un estudi amb l’afectació que aquest avançament de les incorporacions tenia sobre totes les destinacions, essent aquest mínim i pràcticament nul.

Doncs bé! En la reunió que hem mantingut aquesta mateixa tarda amb la Sub-direcció General de Recursos Humans i la Divisió de Trànsit, aquests ens han informat que (observades les dades facilitades per SAP-FEPOL) accepten la proposta de la nostra organització.

En aquest sentit s’ha acceptat que la gran major part de caporales i caporals que es troben en aquesta situació no hagin d’esperar a la finalització del curs de l’especialitat (previst per iniciar-se el proper 2 de novembre), sinó que podrà ser immediata.

Per tant, des de la nostra organització sindical volem felicitar tant a la Divisió de Trànsit, a la Comissaria general de mobilitat i a la Sub-direcció General de Recursos Humans per la decisió presa, gràcies a la qual s’avançarà el retorn dels i de les especialistes que tants anys porten lluny de casa, havent d’assumir un cost extremadament elevat tant en l’àmbit personal com en l’econòmic.

Número de comunicat:
C-171/2020
Data: 
15/10/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend