Es convoca la Comissió de Validació d’Activitats Formatives pel proper 3 de desembre

Després d'havr-ho denunciat per escrit el passat 7 d'octubre, la Comissió de Valoració es reunirà el proper 3 de desembre. El termini per presentar la documentació de reconeixement d'activitats formatives està obert fins el 6 de novembre (inclós)

Barcelona, 23 d’octubre del 2020.-

El passat 7 d’octubre del 2020, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) demanava la convocatòria de la Comissió de Validació d’Activitats Formatives de la Policia de la Generalitat – mossos d’esquadra en virtut de l’article 3 de la Resolució de 13 de maig de 2014.

La nostra organització sindical denunciava per escrit, i més davant la convocatòria de tots els processos selectius que s’han posat en marxa darrerament, l’incompliment de dita resolució. A l’efecte recordem que la Resolució de 13 de maig de 2014, determina la necessitat de convocar la Comissió de Validació d’Activitats per tal que les persones membres que (a títol personal) han realitzat algun tipus de formació -i que fins el moment no havia estat reconeguda- ho poguessin fer per “determinar la validació de les activitats formatives presentades”.

Com a conseqüència de l’escrit presentat per la nostra organització sindical, la Sub-direcció General de Recursos Humans ha emès  avui, un comunicat anunciant la propera reunió de la Comissió de Validació d’Activitats Formatives.

Aquesta s’ha previst per al proper 3 de desembre del 2020, amb l’objectiu (tal i com havia sol·licitat SAP-FEPOL) “si les activitats formatives presentades acompleixen els requisits establerts (determinar si tenen interès per a la PG-ME) i classificar-les d’acord amb les famílies professionals, les especialitats i les categories del cos de Mossos d’Esquadra”.

Per tant, totes aquelles persones interessades en meritar una activitat formativa heu de presentar el document de sol·licitud DAD53, adjuntant tota la documentació pertinent de l’activitat formativa realitzada i adreçar-lo a l’Àrea de Continguts de Formació Policial de l’Escola de Policia de Catalunya (EPC) o també per correu electrònic a l’itpg6490@gencat.cat. Teniu temps per fer el tràmit esmentat en el punt anterior fins el dia 6 de novembre (inclòs).

Des del SAP-FEPOL (encara que tard) celebrem que finalment s’hagi convocat la Comissió de Validació per tal que totes aquelles persones que han fet l’esforç de formar-se, puguin meritar les seves activitats.

Número de comunicat:
C-176/2020
Data: 
23/10/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend