The Planetsocks i La Lucha de Abril

SAP-FEPOL, en continua col·laboració amb La Lucha de Abril, fa difusió de la campanya per recaptar fons que aquesta organització ha fet amb The Planetsocks

Barcelona, 17 de novembre del 2020.-

SAP-FEPOL en contínua col·laboració amb La Lucha de Abril sempre ha fet difusió de les campanyes i productes a la venda que des d’aquesta organització s’ha realitzat en la recerca de fons per la investigació contra la SPG52.

Avui volem fer difusió de la campanya que juntament amb The Planetsocks, la Lucha de Abril fa en la venda de mitjons solidaris. Per tant des de la nostra organització sindical volem col·labora intentant arribar a tota la nostra afiliació per tal que, aquells i aquelles que estigueu interessats en adquirir aquest producte solidari ho pogueu fer clicant en l’enllaç que teniu més abaix.

No et quedis sense els teus mitjons!

Data: 
17/11/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend