Ariadna Tuxell: mossa i escriptora

Des de la nostra organització sindical ens complau poder fer difusió de l'obra literària de persones que a més d'escriure, formen part de la Policia de la Generalitat - mossos d'esquadra

Barcelona, 5 de gener del 2021.-

La duda y el deseo“, “Me olvidé de olvidar” o “Perdón por no evitar lo inevitable” son algunes de les obres que la mossa i escriptora Ariadna Tuxell ha escrit al llarg de la seva vida.

Tal i com es descriu ella mateixa , Ariadna Tuxell és mare, escriptora, policia, parella, amiga, mestressa de casa, fins i tot madrastra, però sobre tot dona. Una dona que des de petita “ha tingut la necessitat de reflectir en els seus escrits infintat de sentiments i experiències que l’han ajudada a sanar certes ferides del passat“.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), tal i com ja hem fet en altres ocasions, ens complau poder fer difusió de l’obra literària que fins avui ha escrit la nostra companya Ariadna Tuxell. Una obra que no dubtem en recomanar i a tenir en compte com a lectura obligatòria.

Tota l’obra de l’Ariadna la podreu trobar entrant a la seva pàgina web, on podreu descobrir com és com a persona, com és com escriptora, així com també quines han estat fins ara les seves obres literàries publicades.

(https://www.ariadnatuxell.com/)

Data: 
05/01/2021


Send this to a friend