La Comissaria de Districte de Falset necessita incrementar urgentment la seva dotació de vehicles 4×4

Dels sis (6) vehicles que disposa aquesta comissaria, només un (1) es amb tracció a les quatre rodes. Amb 380 masies en el disseminat i amb un terreny com el que té és del tot imprescindible incrementar els vehicles 4x4 per aquesta comissaria

Tarragona, 13 de gener del 2021.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP FEPOL) en visita efectuada a la Comissaria de Districte de Falset ha estat informat de les conseqüències negatives que provoca en el servei policial, el fet de no disposar de més vehicles amb tracció a les quatre rodes (4×4).

A dia d’avui, aquesta Comissaria (malgrat que per les seves característiques geogràfiques podria ser comparada perfectament amb qualsevol altra destinació que comprèn comarques d’alta muntanya) dels sis (6) vehicles assignats que disposa, només un és amb tracció a les quatre rodes.

Aquest fet dificulta i molt, el servei ordinari que aquesta Comissaria ha d’assumir i es fa necessari per tant, incrementar l’assignació de vehicles 4×4 que té a dia d’avui. Cal tenir present que la CD de Falset ha de cobrir, entre tot el territori, fins a tres-centes vuitanta (380) masies ubicades en el disseminat, l’accés a les quals si no es fa amb un vehicle 4×4, no es pot garantir l’assistència a la ciutadania que les ocupen.

Aquesta situació, no és la primer vegada que es trasllada als responsables operatius de la regió policial. No obstant fins avui, i malgrat estem en ple període de renovació de la flota de vehicles, no s’ha pogut solucionar.

A més, l’experiència viscuda aquest darrer cap de setmana amb el temporal Filomena ens porta a incidir en la necessitat d’incrementar la flota actual de vehicles amb tracció a les quatre rodes de la Comissaria de Districte de Falset. No fer-ho continuarà provocant que els vehicles que no son 4×4 hagin de dur-se amb més freqüència al taller mecànic, ja que pateixen les condicions d’un terreny abrupte poc apte per aquests tipus de turisme.

Per tant, i per tots el extrems esmentats, des del SAP-FEPOL hem instat a la Sub-direcció general de recursos humans a incrementar la flota de vehicles 4×4 a la Comissaria de Districte de Falset, la qual a més ha de passar a ser considerada com una comissaria d’altra muntanya i no pas, com una comissaria similar a la de Salou.

Número de comunicat:
E-5/2021
Data: 
13/01/2021
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend