Prepara’t amb FEPOL per obtenir el certificat ACTIC

Actualment tant l’Administració Local com Autonòmica està meritant aquest certificat en els seus concursos de promoció i provisió

Barcelona, 13 de gener del 2021.-

L’ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) és un certificat, emès per la Generalitat de Catalunya que dóna a conèixer a qualsevol empresa o administració quin nivell de capacitats teniu en l’ús de les TIC. Hi ha tres nivells de coneixements que es poden certificar i que no son altres que els que pots veure a la imatge.

Podeu accedir directament a la prova de nivell 2 (certificat mitjà), però per accedir a la de nivell 3 (certificat avançat), heu de tenir el certificat mitjà.

Si estàs interessat en fer els cursos de preparació per obtenir el certificat, la FEPOL t’ofereix una plataforma virtual on et podràs preparar amb garanties. Aquests cursos et donen accés al contingut teòric i a diferents qüestionaris fets amb preguntes similars a les de l’examen oficial durant el temps que necessitis per preparar-te la prova (quan acabi l’edició a la que estàs inscrit pots demanar més temps si el necessites).

Trobaràs més informació dels nostres cursos, al següent enllaç: https://formacio.fepol.cat/cursos/llista?cat=9DKRF2sDNgcboh7jMewooQ==

EL FET DE NO TENIR AQUEST CERTIFICAT ET POT PENALITZAR EN ELS PROPERS CONCURSOS ON VULGUIS PARTICIPAR.

COMENÇA A PREPARAR-TE JA !!

Data: 
13/01/2021


Send this to a friend