A sis dies d’eleccions i la compensació per treballar segueix sense millorar-se!

S'acosta el 14-F i malgrat les propostes presentades per la nostra organització sindical, el cos de mossos d'esquadra segueix sense resposta

Barcelona, 8 de febrer de 2021.-

El dilluns passat 1 de febrer, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciàvem la miserable compensació que el Govern havia aprovat per a les persones membres del cos de mossos d’esquadra, que garantiran el procés electoral el proper diumenge 14 de febrer.

En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, la nostra organització exigia que, en cas de no millorar-se la penosa compensació de 36 euros bruts i en tant que des del mes de novembre venim advertint de la necessitat de modificar la normativa, es pagués íntegrament el dispositiu amb hores extraordinàries.

Alhora, mentre van passant els dies, tot sembla indicar que les de diumenge seran unes eleccions difícils, amb una sobrecàrrega de responsabilitat significant i la crispació interna fruit de les males decisions polítiques segueix incrementant-se.

És per això que la nostra organització sindical interpel·lant directament al Vicepresident del Govern i Conseller d’Economia es pregunta:

  • Qui es farà responsable de gestionar la crispació interna que a dia d’avui impera dins del nostre col·lectiu com a conseqüència d’ignorar des de novembre les demandes de SAP-FEPOL?
  • Qui es farà responsable de gestionar les sensacions que avui s’imposen dins del nostre col·lectiu fruit d’una compensació indigna de 36 euros bruts?
  • Ningú és capaç d’accelerar el ritme per posar solució a una situació que, en cas d’haver-se escoltat les nostres demandes, no s’hauria arribat a produir?

Des de la nostra organització sindical no entenem com és que, davant la flagrant i vergonyant situació generada per una deixadesa política, no es posa remei a una situació que una vegada analitzada, tothom veu la necessitat de millorar.

Davant qualsevol servei on ha calgut donar un plus d’esforç i d’implicació, el cos de mossos d’esquadra ha demostrat sobradament estar a l’alçada del repte i de les circumstàncies.

El col·lectiu es pregunta si és precisament aquesta constant implicació, la causa del continu maltractament que va rebent. Precisament per això també es pregunta si ha arribat el moment de dir prou.

Número de comunicat:
C-25/2021
Data: 
08/02/2021
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend